Mere Højbjerg-spilletid i Bayern-sejr

Pierre Emile Højbjerg

MERE SUCCES TIL PIERRE: Den unge dansker fik igår hele anden halvleg da Bayern vandt 6-0 over Grassapach.

Guardiola lader til allerede at have et godt øje til vores danske Bayern-komet, Pierre-Emile Højbjerg. Pierre er naturligvis presset i forhold til den stjernespækkede Bayern-trup, og måske netop derfor sørger Guardiola for at få give ham en masse spilletid her i optakten til sæsonen.

Netop igår tog Pierre også del i festlighederne, da Bayern-tropperne besejrede sekundaholdet Grassapach. I første halvleg kom Bayern på hele 4-0 med mål fra blandt andre Arjen Robben. Fra anden halvlegs start var Pierre så at finde på grønsværen, da han erstattede Kroos på det der bliver betegnet som 6’er-positionen. Og det flotte Bayern-spil fortsatte med Pierre inde. To forholdsvis sene scoringer sikrede en sikker 6-0 sejr, så Bayern dermed kunne fortsætte med deres ubesejrede stime i testkampene.

In this article