Officielt: Brøndby henter Ørnskov

Brøndby bekræfter at man har sikret sig Martin Ørnskov på en tre-årig kontrakt.

 Den tidligere Silkeborg spiller har det seneste stykke tid været meldt på vej til Vestegnen, og i dag blev det officielt. Den danske midtbanespiller skifter fra norske Viking Stavanger. Brøndby skulle angiveligt have købt Ørnskov fri af kontrakten med Viking.

– Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente Martin til Brøndby IF. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft et godt øje til ham gennem længere tid, og at også Thomas Frank har haft et stort ønske om at få Martin tilknyttet truppen. Martin er en rigtig dygtig fodboldspiller, der i Silkeborg IF og Viking FK har spillet mange sæsoner på et højt, stabilt niveau, og vi er sikre på, at han vil styrke vores meget talentfulde, men unge trup ganske betydeligt, siger Brøndbys administrerende direktør Tommy Håkansson i en pressemeddelelse.

Brøndbys nykårede cheftræner Thomas Frank er meget tilfreds med den nye signing.

– Martin Ørnskov er en super tilføjelse til truppen. Han passer spot on på 6’er-positionen, som er en vigtig position, hvor vi har haft et ønske om at styrke os. Martin placerer sig klogt på banen både defensivt og offensivt, og han evner at binde et hold sammen. I forhold til opbygning af spillet har Martin også nogle fine kompetencer, hvor han blandt andet er dygtig til at spille bolde fremad og agere omdrejningspunkt i det opbyggende spil, fortæller Thomas Frank og tilføjer:

– Det har selvfølgelig også spillet ind i vores valg, at Martin har erfaring og lederpotentiale, som vi gerne sammen med ham vil videreudvikle. Martin vil – sammen med de øvrige rutinerede spillere i truppen – kunne støtte og komplimentere vores mange unge spillere i den kommende sæson.

Ifølge flere medier har Brøndby betalt 5 millioner danske kroner for Ørnskov.

27 årige Martin Ørnskov er dog ikke helt færdig i det norske. Midtbanespilleren skal spille 2 kampe for Viking Stavanger, inden han tiltræder i Brøndby den 14. Juli.

In this article