Officielt: Lyngby-juvel til RB Leipzig

Foto: RB Leipzig
Foto: RB Leipzig

Yussuf Poulsen skifter på en fireårig kontrakt til 3. Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Lyngby-juvelen Yussuf Poulsen havde for længst meldt ud, at han ikke er at finde i Lyngby BK efter sommerferien. Spørgsmålet var bare hvilken klub angriberen så skulle repræsentere.

I dag har U19-landsholdsspilleren fået styr på fremtiden. Han har tegnet en fireårig kontrakt med den Redbull-ejede klub RB Leipzig, der glæder sig over at have kapret den 19-årige dansker.

– Vi glæder os over, at Yussuf Poulsen, trods talrige andre tilbud, har valgt at tage næste skridt i sin udvikling i RB Leipzig. Han passer perfekt ind i vores profil, mens hans kvaliteter der bliver et stort aktiv i vores offensiv, siger sportsdirektør Ralf Rangnick til klubbens hjemmeside.

Yussuf Poulsen glæder sig naturligvis over klubskiftet, og tager samtidigt et vemodigt farvel med Lyngby BK.

– Det har været afgørende for mit og klubbens valg, at jeg kommer til en klub, som oprigtigt er interesseret i min videre udvikling. Jeg har fået lov til at udvikle mig under trygge rammer her i Lyngby og jeg rigtig glad for at klubben nu vælger at sende mig videre.

– Jeg skal nu ud og stå lidt mere på egne ben – det glæder jeg mig til, siger Poulsen.

Yussuf Poulsen træner allerede med i RB Leipzig fra i eftermiddag.

In this article