Okore bliver nøglespiller for Aston Villa

Foto: Aston Villa
Foto: Aston Villa

I følge dbold.dks brugere bliver Jores Okore en kæmpe succes i Aston Villa.

For nogen uger siden satte D’ BOLD en afstemning op inde på www.dbold.dk og spurgte jer brugere om, hvem I troede der ville få mest succes i Aston Villa af de to nye danske signings, Nicklas Helenius og Jores Okore.

Nu er svaret fundet. Og med over 300 stemmer er der ikke den store tvivl. Jores Okore bliver en enorm succes i Birminham-klubben. Det viste sig nemlig, at hele 61 % stemte på, at Jores Okore ville blive en succes, men ligger man stemmerne sammen men den anden mulighed, som var, at både Helenius og Okore blev en succes, så kommer Okore op på 90 %.

Blot to procent af alle stemte på, at det kun var Helenius der ville få succes og 8 % af jer mente af ingen af dem ville få succes.

Det er der formentlig ingen der kan vide med nøjagtighed men en ting er sikkert og det er, at D’ BOLD-redaktionen håber, at begge får rigtig meget succes i Premier League.

In this article