Okore: Villa et ungt og sultent hold

Okore
Okore

Jores Okore tror at Villa på sigt kan blive et tophold.

Umiddelbart lyder det som det rene vanvid, hvis man nævner Aston Villa som et tophold. Men det er altså hvad Jores Okore, som lige er skiftet til Birmingham-klubben, tror at vi i fremtiden kan komme til. For selvom resultaterne har haltet de seneste par år for Villa, så tror landsholdsspilleren at klubben på sigt kan blande sig i den absolutte top.

– Jeg ser frem til at komme i gang med at spille kampe i Premier League. Jeg kan ikke vente, til sæsonen starter. Jeg synes, vi har hentet nogle gode spillere. Det gør os mere unikke, og de kan gøre forskellen for os og hjælpe til at præstere, siger Okore til klubbens hjemmeside.

– Vi vil udvikle os som hold, og i fremtiden vil vi være et virkelig spændende hold, et tophold. Jeg skiftede hertil, fordi det er et ungt, sultent og ambitiøst hold. Jeg følte, at jeg kunne falde til, og vi har en virkelig spændende tid foran os, som jeg vil være en del af.

Klubben med hjemmebane på Villa Park har udover Jores Okore også den tidligere Aab-spiller, Nicklas Helenius, i truppen.

In this article