Russisk kæmpebud på Sørensen

De to italienske klubber Bologna og Juventus, som hver ejer en halvdel af Frederik Sørensen, har modtaget et kæmpebud på det danske stortalent.

Frederik Sørensen har vist gode takter i det italienske og har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra andre klubber.

Senest har Zenit Skt. Petersburg – som i dag spiller mod FC Nordsjælland – tilbudt hele 75 mio. kr. for den 21-årige forsvarsspiller, men tilbuddet blev afvist. Nu har russerne dog forhøjet buddet til 105 mio. kr.

Hvis buddet bliver accepteret, skal Juventus og Bologna dele overgangssummen imellem sig, og netop dette har skabt problemer. For mens Juventus var klar til at sælge for 75 mio. er Bologna opsatte på at få mere for danskeren.

– Bologna vil beholde Sørensen, men hvis de rige klubber tilbyder et tilstrækkeligt beløb, vil de italienske klubbosser næppe blokere en transfer, forklarer spillerens agent Michael Bolvig og fortsætter.

– Min klient vil spille Champions League mod de bedste spillere i verden. Et skifte til Zenit? Klubben er interesseret i Sørensen, men det hele bliver afgjort i klubbens ledelse.

In this article