Zohore ikke til Dortmund – jagter førsteholdsfodbold

Kenneth Zohore skal ikke til Dortmund alligevel, derimod kigger den tidligere FCK’er og hans agent efter udlejningsmuligheder.

Den danske teenage-kæmpe, Kenneth Zohore, er blevet kædet sammen med Champions League-finalisterne, Dortmund, men ifølge Tipsbladet.dks oplysninger kender Zohores agent, Daryll Powell, intet til det og udtaler derimod, at de er på udkig efter en mulig lejeaftale, da knægten har brug for førsteholdsfodbold.

– Kenneth har udviklet sig enormt, og han er et stort talent. Det er der ingen tvivl om. I den kommende sæson skal han tage det næste skridt i sin udvikling og spille noget førsteholdsfodbold. Det er sådan situationen er lige nu, siger Powell til Tipsbladet.dk

Fiorentina råder pt. over angribere som Mario Gomez og Stefan Jovetic og dermed tvivler agent, Daryll Powell, på spilletid til sin klient.

– Jeg har ikke talt med klubbens sportsdirektør i et par uger, så jeg kender ikke Fiorentinas planer. Men i forhold til det, jeg kan se Fiorentina gøre for tiden, bliver det svært. Men det er svært at give et konkret svar på fremtiden, siger han og fortsætter:

– Vi må se på det hele. Vi tager et kig på situationen og tager en beslutning sammen med Kenneth, for vi skal finde den bedste løsning for ham. Han er i en fantastisk klub, hvor han har været i 18 måneder. Klubben har forandret sig meget i løbet af Kenneths tid der, så hvad der nu skal ske, ved jeg ikke. Hvor, hvordan og hvornår der sker noget, ved jeg ikke endnu, slutter Daryll Powell til Tipsbladet.dk.

Tidligere har Armenia Bielefeld og FC Nordsjælland været meldt som bejlere til den 19-årige angriber.

In this article