Zohore tæt på Brøndby

Kenneth Zohore

Kenneth Zohore er i følge sin agent tæt på en lejeaftale med Brøndby, som samtidig melder om at det kan være på plads mellem de næste 24-48 timer.

BT skriver i dag, at Kenneth Zohores klub Fiorentina og Brøndby skulle være i dialog om en mulig lejeaftale for Zohore. Zohore selv har da også meldt ud at et lejeskifte til de blå-gule kunne være interessant. I følge hans agent Darryl Powell, er en aftalt snart på plads.

– Der er seriøs interesse fra Brøndby, og klubberne snakker sammen om en lejeaftale. Der kan meget vel være noget på plads inden for de kommende 24 til 48 timer. Brøndby vil gerne have ham med allerede i den kommende weekend, men jeg tror, han har bedst af lidt mere træning først. Han er kun halvvejs i sin opstart, og jeg synes, det er vigtigt, at han kommer godt fra start, når han engang skal i kamp. Men der er som sagt ikke en aftale på plads endnu, siger Powell til bold.dk

Rygterne går på, at Bundesliga-klubben Hannover også skulle være ude efter Zohore, men det vil Powell ikke bekræfte.

– Der er stor interesse for Kenneth. Adskillige italienske klubber vil gerne leje ham, men det har ikke lige været Kenneths prioritet. Han har brug for at spille fast og fortsætte den positive, han har været igennem de seneste 12 måneder. Går han det, kan han nå et meget højt niveau, udtaler agent Powell.

Et eventuelt skifte til Brøndby vil også betyde at Zohore kommer til at træne under Thomas Frank, som han kender særdeles godt fra Franks tid som landstræner for U-19 landsholdet.

– Kenneth er meget opsat på at komme til Brøndby og spille for Thomas. Thomas har meget tillid til Kenneth, slutter Powell.

Hvis Zohore bliver Brøndby-spiller vil det være klubbens 4. signing denne sommer – efter at de har hentet Lukas Hradecky, Martin Ørnskov og Michael Almebäck.

In this article