AVIS: 16-årig dansker til Holland

FC Twente henter det blot 16-årige forsvarstalent, Joachim Andersen, til Holland.

FC Midtjylland storsatser på deres talentarbejde, hvilket i de seneste år har givet gode resultater. Nogle spillere kommer op og får som helt unge debut på klubbens førstehold, mens nogle flyver fra reden allerede før førsteholdsdebuten.

Blot 16-årige Joachim Andersen er eksempel på det sidste. Den talentfulde forsvarsspiller, som også kan gøre sig gældende som midtbanespiller, var i april i Holland for at prøvetræne med storklubben FC Twente.

Danskeren efterlod så godt et indtryk, at klubben nu har indvilliget i at hente ham permanent. Det skriver AD Sportswereld.

Tidligere har FC Midtjylland solgt flere store talenter til udlandet, før de fik debut på førsteholdet. De mest lysende eksempler er Viktor Fischer (Ajax Amsterdam), Lasse Vigen Christensen (Fulham) og Morten Knudsen (Inter).

In this article