Boilesen ønsker at blive i Ajax

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Netop tilbagevendte Boilesen ønsker at blive i Ajax. 

I sæsonens første Ajax-kamp, sæsonpremieren, var det endelig blevet tid til et Boilesen-comeback. Venstre backen, som har været ude siden september 11′, gjorde således indhop i opgøret mod Roda.

Comebacket har sparket gang i rygterne om et eventuelt skifte, til den danske hovedstadsklub, FC København, men selvom Boilesen er smigret over interessen, kan han dog med sikkerhed afvise et skifte i dette vindue.

– Jeg er smigret over rygterne. Men jeg er lige kommet tilbage, så det vil måske være lidt forhastet at smutte med det samme. Derfor vil jeg blive i Ajax og spille min chance, fortæller backen til BT.

Før Boilesen kan for førsteholdsfodbold igen, er der dog et lille problem. Backen er blevet overtaget af den hollandske landsholdsspiller, Daley Blind, og dermed skal han “lige” sættes af først. Det bliver ikke noget uoverskueligt problem, hvis det står til Boilesen:

– Der kommer mange kampe, vi skal jo også spille CL, og jeg tror nok på mig selv til, at det nok skal gå. Foran mig står Daley Blind, som jo er på det hollandske landshold, så det er ikke en ligegyldig spiller, jeg skal slå af. Men jeg har gjort det før, så hvorfor ikke? siger optimistisk Nicolai Boilesen.

 

 

In this article