Boilesen på vej til FCK?

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Boilesen kan være på vej til FCK – her ses han ved siden af (tv.) Lasse Schöne i Ajax. 

15 måneder skadespause har endeligt fået sit ende for danske Nicolai Boilesen. Den Ajax-ejede dansker er så småt begyndt at komme igang med kamptræning, og kan nu deltage i næsten fuldt tempo igen.

Det er der en klub herhjemme der har bemærket. Her til morgen fortæller hollandske kilder nemlig til Ekstra Bladet at den danske hovedstadsklub, FC København, angiveligt vil forsøge at hente Boilesen. I første omgang vil de angiveligt forsøge med en lejeaftale, hvorfra det så kunne udvikle sig til et eventuelt køb efter sæsonens udløb.

I første omgang er der dog hverken blevet kommenteret direkte på sagen fra Carsten V. Jensen eller hovedpersonen selv, men så sent som i weekenden kunne Carsten V. fortælle, at FCK har brug for forstærkninger i venstre-siden. Siden måtte han også gå i knæ og fortælle, at de faktisk har brug for forstærkninger på hele banen.

Nicolai Boilesen har været i kontakt med Ekstra Bladet, men ønskede ikke at kommentere direkte på FCK’s interesse. Men han kunne dog fortælle følgende med 100% sikkerhed.

– Jeg skal spille noget førsteholds-fodbold på så højt et niveau som muligt. Jeg er sulten og klar til at spille igen. Spilletid er meget afgørende for min fortsatte udvikling, men jeg trænger også til en fast kamprytme, så jeg også kan bevare min plads på landsholdet, fortæller en målbevidst 21-årig dansk fodboldspiller.

 

In this article