Brøndby henter dansk stortalent

 

Brøndby har hentet det unge stortalent Christian Nørgaard hjem til Danmark igen, og bliver derfor genforenet med Thomas Frank.

19-årige Nørgaard skiftede fra Lyngby til HSV for halvandet år siden, og har siden der, ikke haft meget succes i det tyske. Christian har i løbet af sin tid i HSV haft mange skader, og nåede aldrig at få sin førsteholdsdebut.

Den centrale midtbanespiller har en rigtig god fortid med Thomas Frank, hvor han har været en af favoritspillerne på det gamle u17- og u19-landshold.

Nørgaard kan dog ikke se frem til sin debut med det samme, da han skifter med en skade som ramte ham i sæson-forbedredelserne i HSV. Der forventes at han er klar til spille igen om 3 -4 uger.

Det danske stortalent ser dog store muligheder for at slå igennem i den blå-gule trøje, og ser store muligheder i det nye projekt som er blevet startet op på vestegnen.

“Brøndby var en åbenlys mulighed og er et projekt, jeg gerne vil være med til. Det ligger i nærheden af, hvor jeg kommer fra og de sportslige udsigter er fantastiske, selv om målsætningen nok ikke er, at vinde ligaen i år”, udtaler Nørgaard til Tipsbladet.

Nørgaard skifter på en 4-årig kontrakt, og det er Thomas Frank rigtig glad for, som ser Christian som en del af en langsigtet plan.

” Vi tænker både på den kortsigtede og langsigtede bane i øjeblikket, og Christian er et godt eksempel på sidstnævnte. Mit kendskab til Christian som person og fodboldspiller fortæller mig, at han passer perfekt ind i det koncept, vi er i fuld gang med at indføre, og han supplerer vores i forvejen store talentmasse i den aldersgruppe med en anderledes profil “, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Sportschef Per Rud ser ligeledes også kun gode ting ved, at hente endnu et dansk stortalent til klubben

” Christian er et af de allerstørste talenter i årgang 1994, og da vi fik mulighed for at hente ham til Brøndby IF på en fornuftig aftale, var det umuligt at sige nej. Vi har allerede talenter som Lebo, Holst, Riza, Silva, Zohore, Mads Nielsen og Kristian Andersen fra samme årgang, som netop er blevet seniorspillere, men Christian kommer med en anden profil. Derfor er det glædeligt, at vi kan supplere vores allerede lovende talentmasse med hans kompetencer “.

 

 

 

In this article