Cornelius klar til Manchester City-kamp

Andreas Cornelius

Ankelproblemer har holdt Cornelius fra en debut indtil videre. Nu er han dog for alvor ved at være klar til hans første PL-kampe. 

Hos Cardiff frygtede man faktisk indledningsvis, at Cornelius’ ankelskade ville holde ham ude i helt op til tre uger. Skaden har dog været så slem som frygtet, og Cornelius var da også næsten klar til sæson-åbneren mod West Ham. Desværre for det københavnske fyrtårn, måtte han dog sidde over, da Malky (træner) ikke ville løbe nogle chancer.

– Andreas var med til træningen i fredags, men han er ikke kampklar. Han fik et ankelslag under træningen for to uger siden, og var næsten klar, fortæller Mackay til Skysports.

– Vi vil være helt sikre på, at han er OK. Han vil være tilbage på træningsbanen denne uge, og skulle gerne være en del af truppen mod Manchester City.

Under opgøret mod West Ham havde Cardiff bestemt svært ved at komme til chancer, hvilket også resulterede i, at de reelt kun kom frem til et enkelt skud på mål. Heldigvis for Cardiff, er Cornelius dog snart tilbage på angriber-positionen. Tror I Corner kan bidrage med noget eksplosivtiet oppe foran?

In this article