Cornelius når at blive klar til sæsonpremieren for Cardiff

Andreas Cornelius

Cornelius når at blive klar til sæsonpremieren for hans nye arbejdsgiver, Cardiff. 

For en uges tid siden blev danske Andreas Cornelius meldt tvivlsom til sæsonstart grundet en mindre ankelskade. Tingene har dog taget en positiv drejning, hvilket betyder at den tidligere FCK-dreng når, at blive klar til PL-premieren.

I første omgang har “Corner” dog lidt problemer med vendingerne.

-Det ser fint ud. Jeg har været ude i lidt over en uge, men jeg har været på banen i dag. Jeg kan løbe lige ud, der er dog lidt problemer med vendinger.

Dog er der stadig mange dage til sæsonpremieren mod West Ham, og han tør godt melde sig klar.

-Men der er mange dage til første kamp, så der er ikke noget med, at jeg er ude. Jeg er til rådighed, fortæller Cornelius til onside.dk.

Det betyder altså at vi med al sandsynlighed for Cornelius og se i Premier League den 17. august, når West Ham besøger oprykkerne fra Cardiff. Og før den første kamp i sæsonen, spår Cornelius Cardiff gode chancer i englands bedste række.

-Jeg ser dem som rigtig gode. Vi sluttede langt foran de andre to oprykkere, så hvis vi bare er bedre end et af Premier League-holdene, så ser det godt ud, bedømmer angriberen der netop har færdiggjort 3.g og allerede nu starter sit udenlandseventyr.

In this article