Cornelius snart på benene igen

Andreas Cornelius blev skadet i går da han fik hans første officielle kamp fra start. Han er dog snart tilbage på banen, siger manageren.

For første gang nogensinde startede Andreas Cornelius inde da Cardiff i går tog i mod Accrington Stanlet i Capital One Cup, en kamp som Premier League-oprykkerne vandt med 2-0. Danskeren blev dog båret fra banen i første halvleg efter en skade i anklen men manager, Malky Mackay, er dog sikker på, at den unge dansker er på benene igen snart.

– Det er skuffende, men han er  kun 10 minutter inde i sin karriere, så lad os give ham lidt tid, siger han til BBC og fortsætter:

– Det var uheldigt at det var samme ankel som for et par uger siden, så han mærkede det med det samme. Det var et hårdt slag, så vi bar ham ud på en båre udelukkede for en sikkerheds skyld.

– Vi vurderer skaden i de kommende dage. Han misser sikkert weekendens kamp, men det burde ikke være langvarig, slutter Malky Mackay.

Andreas Cornelius fik i weekenden sin officielle debut for den walisiske oprykkerklub, hvor de vandt 3-2 over Manchester City.

In this article