FCK-profil rygtes til Premier League

Skærmbillede 2013-08-09 kl. 19.44.11

Nicolai Jørgensen – Foto: youtube.com

 

FC København-profilen Nicolai Jørgensen rygtes til engelske West Ham.

De danske mestre, FC København, har fået en forfærdelig start på denne sæson i Superligaen, hvor man i de tre første kampe ingen point har hentet. Mange ser på det som en klar reaktion på Andreas Cornelius’ transfer væk fra den danske hovedstad. Andreas Cornelius var klart klubbens store profil sidste sæson, men den andenstørste må uden tvivl være Nicolai Jørgensen, som i sidste sæson scorede 11 mål for mesterholdet.

Det er derfor nok løbet en del FCK-fans koldt ned af ryggen, da eyefootball.com i dag har bragt historien om at Premier League-klubben West Ham i næste uge indleder samtale med FC København om en mulig transfer af den tidligere Bayer Leverkusen-spiller.

West Ham har eftersigende scoutet Nicolai Jørgensen i længere tid og skulle være klar til at lægge 56 millioner kroner på FC Københavns bord. At sælge Jørgensen ville dog være katastrofalt for FCK’s sæson, som allerede ser svær ud efter bare tre kampe.

In this article