FCK spillede som en nedrykker

FC København tog i dag mod Randers hjemme i Parken. FCK havde 0 point med fra de to første runder og havde hårdt brug for en sejr. Randers havde to point før dagens opgør.

I den første halve time af kampen pressede FCK hårdt på og det medførte flere store chancer og efter godt et kvarter tvang FCK også Mikkel Andersen til at lave en super redning. FCK fortsatte det høje pres og i det 23. minut fik Thomas Delaney bragt FCK på 1-0 med et flot hovedstød, der sejlede helt op i hjørnet.
Derefter vendte kampen og Randers kom mere med i kampen. I det 36. minut begik Rurik Gislason en kæmpe fejl, da han lavede en sløset fejl og Randers slog konsekvent kontra. Jonas Borring lagde et perfekt indlæg til Ronni Scwartz, som sikkert scorede.
Der skete ikke det helt store i resten af første halvleg og det stod 1-1 ved pausen.

I starten af anden halvleg pressede FCK på, men uden at blive rigtigt farlige. FCK havde bolden mest i kampen, men i det 75. minut var det Randers der kom foran 2-1. Jonas Borring løb bag om ryggen på en svagt spillende Lars Jacobsen og headede sikkert Randers i front. Blot 3 minutter senere kom Randers yderligere foran. Nicolai Brock Madsen headede flot et hjørnespark mod mål og Johan Wiland var chanceløs.
FCK pressede på i slutfasen, men kom aldrig rigtig tæt på.

FCK ligger fortsat på sidste pladsen i Superligaen med 0 point og Rander avancerer i tabellen og rykker op på en foreløbig 5. plads.

Særligt Thomas Delaney gjorde sig bemærket for FC København i dagens kamp, da han kæmpede bragt i samtlige 90 minutter. For Randers spillede Nicolai Brock Madsen en rigtig god kamp, da scorede og konstant var en fare for det svage FCK-forsvar.

In this article