Frank: Nørgaard er fremtidens mand

Christian Nørgaard

Christian Nørgaard skrev tidligere i dag en 4-årig kontrakt med Brøndby IF. Han er hentet ind som fremtidens mand.

Tidligere i dag offentliggjorde Brøndby, at de har hentet både Thomas Kahlenberg og Christian Nørgaard til klubben. Sidstnævnte er blevet hentet til Brøndby som fremtidens mand.

– Vi tænker både på den kortsigtede og langsigtede bane i øjeblikket, og Christian er et godt eksempel på sidstnævnte. Mit kendskab til Christian som person og fodboldspiller fortæller mig, at han passer perfekt ind i det koncept, vi er i fuld gang med at indføre, og han supplerer vores i forvejen store talentmasse i den aldersgruppe med en anderledes profil, udtaler cheftræner Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Frank og Nørgaard har dog også tidligere stiftet bekendtskab med hinanden, da Frank var U19-landstræner.

– Christian er en teknisk dygtig midtbanespiller med et godt drive og stor spilintelligens. Han dækker alle pladserne i trekanten på den centrale midtbane og kan eventuelt bruges som en såkaldt spillende kant. Jeg vurderer imidlertid, at han er bedst på 8’er- og 10’er-positionen. Han er stærk til at sætte spillet, men er også dygtig til at lande de farlige steder i feltet.  Jeg betragter derfor Christian som en spiller, der styrker konkurrencen på midtbanen, og samtidig besidder et potentiale, som vi på længere sigt skal forsøge at forløse. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham igen.

Nørgaard selv ligger ikke skjul på, at han glæder sig til at arbejde sammen med Thomas Frank.

– Jeg har nydt godt af spille under Thomas på landsholdsplan, og jeg glæder mig til, at vi kan genoptage samarbejdet på daglig basis. Det er et spændende projekt, jeg bliver en del af, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Christian Nørgaard til Brøndbys hjemmeside.

Nørgaard kan dog først komme i kamp om 2-4 uger, da han sidder ude med en skade.

Christian Nørgaard har senest repræsenteret tyske Hamburger SV.

In this article