Frederik Sørensen til Premier League-klub

Endnu en dansker kan være på vej til Premier League. 

Flere danske Superliga-profiler har taget springet til den bedste engelske række denne sommer. Nu kan endnu en dansker være på vej – dog er det denne gang en spiller, der allerede befinder sig i det store udland.

Der er tale om det Juventus-ejede forsvarstalent, Frederik Sørensen, der indtil nu har spillet for Bologna. Det spøjse ved Frederik Sørensen er, at han både er ejet af Bologna og Juventus i det der bliver kaldt et delt ejerskab og dette besværliggør naturligvis skiftet, da flere skal blive enige.

Det forhindrer dog ikke Norwich og Southampton i at vise stor interesse for danskeren, og særligt Southampton skulle være tæt på at sikre sig Sørensen. Dette beretter både engelske og italienske medier om.

Vil unge Frederik slutte sig til de andre danskere i Premier League?

In this article