Højbjerg skadet

Skærmbillede 2013-08-05 kl. 18.17.18

Pierre Emile Højbjerg – Foto: youtube.com

 

Den danske Bayern München-spiller Pierre Emile Højbjerg er blevet skadet.

Danske Pierre Emile Højbjerg har fået spilletid hos de forsvarende tyske mestre Bayern München i deres forskellige træningskampe henover sommeren. Dog har midtbanespilleren også fået spilletid for Bayerns reserver – i lørdags spillede de mod Greuther Fürth og her var danskeren nemlig med. Højbjerg udgik dog kort efter anden halvlegs begyndelse og skal nu vente et lille stykke tid før han kan komme tilbage på fodboldgræstæpperne.

Pierre Emiles far, Christian Højbjerg, fortæller således i dag til tipsbladet.dk:

“Han blev sparket ned i lørdags og har fået benet i gips. Men han sagde, at der ikke var noget, som var brækket.”

Skaden er dog ikke slem og den tidligere Brøndby IF-spiller kan regne med at være tilbage om 10 dage.

Trods at skaden ikke er så slem må Pierre Emile Højbjerg dog stadig have lidt bekymring i maven, da han netop er blevet udtaget til U21-landsholdets kamp mod Nordirlands U21-drenge den 14. august, hvilket er om ni dage. Om han når at blive klar vil tiden vise.

In this article