Horsens forlænger med ung målmand

Foto: AC Horsens
Foto: AC Horsens

18-årige Aleksandar Stankovic har forlænget sin aftale med NordicBet Liga-klubben AC Horsens.

Det har været en begivenhedsrig uge for den blot 18-årige målmand Aleksandar Stankovic. Onsdag aften fik han debut for AC Horsens førstehold i en pokalkamp mod Thisted, og i dag har den unge Stankovic forlænget sin kontrakt med ‘de gule’ frem til sommeren 2015..

Det til stor glæde i Horsens.

– Aleksandar Stankovic er en ung og talentfuld målmand, der har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Han beviste i træningskampen mod FC Fredericia og pokalkampen mod Thisted FC, at han er en dygtig målmand, men han har langt fra toppet endnu, og han skal bygge endnu mere på sit spil, så han kan fortsætte sin gode udvikling, siger cheftræner i AC Horsens, Johnny Mølby, til klubbens hjemmeside.

Når Aleksandar Stankovic til sommer har færdiggjort sin uddannelse, vil han automatisk påbegynde det professionelle liv som fodboldsspiller.

– Jeg har skrevet under på en to-årig kontrakt med AC Horsens, for her kan jeg udvikle mig mest muligt i samarbejde med Nikolai Pold (målmandstræner i AC Horsens, red.), og jeg tror på, at jeg bryder igennem her. Jeg har det super godt i et rigtig godt team med Pold og rutinerede målmænd som Heinze og Villadsen, der gerne giver mig små fifs, og det fører ofte til en god diskussion.

– Ambitionen indenfor de to år er, at jeg skal endnu tættere på førsteholdet, og jeg tror på, at jeg kan opnå et gennembrud her i klubben ligesom Frederik Rønnow. Det er op til mig at slå til, når jeg får chancen, siger Stankovic.

Aleksandar Stankovic har endnu ikke repræsenteret Danmark på ungdomsplan.

In this article