Jannik V: Kræver ingen startplads på trods af min nye titel

Vestergaard

Billede af Vestergaards scoring mod Kaiserslautern sidste sæson.

Jannik Vestergaard er klar til at tage mere ansvar for Hoffenheim i den kommende sæson.

Bundesligaen bliver skudt igang om kortere og kortere tid, og det betyder at vi snart får vores Bundesliga-danskere i aktion igen. En af dem hedder Jannik Vestergaard, og befinder sig i øjeblikket i Hoffenheim. Her er han for nyligt blevet udnævnt til ny viceanfører i klubben, hvilket naturligvis ligger op til at han skal tage mere ansvar i den kommende sæson. Dette er U21-landsholdsspilleren mere end klar til.

– Det er klart, at jeg skal påtage mig et større ansvar på holdet, når jeg er blevet viceanfører, fortæller Vestergaard til Ekstra Bladet.

Han er dog også klar over, at den nye status i klubben ikke nødvendigvis sikrer ham fast spilletid.

– Som viceanfører har man naturligvis en status på holdet, som gør, at holdkammeraterne lytter til en. Det er en udfordring, jeg ser frem til, men spiller jeg dårligt, så har jeg ingen krav på en startplads, erkender Vestergaard.

Det hele går løs på lørdag for Hoffenheim og Vestergaard.

In this article