Juventus udlejer back til OB

Den blot 18 årige danske Jacob Barret Laursen vender tilbage til Danmark og OB, som har lejet ham resten af sæsonen.

Jacob Barret Laursen skiftede i sommeren 2012 fra AAB til Juventus som blot 17 årig. Desværre har den unge dansker ikke kunne sætte sit præg endnu, og har valgt at lade sig skifte på en lejeaftale tilbage til Danmark.

Den unge venstreback forventes ikke at skulle gå direkte ind i superligatruppen og spille en hovedrolle.

” Det er klart, at han som 18-årig ikke er udset som en spiller, der skal ind og være nøgleperson for os i Superligaen. Men det er en spændende chance for os, for han har nogle åbenlyse kvaliteter, som vi skal se, om vi i fællesskab kan videreudvikle. Vi tror på, at han kan tage det næste skridt, og vi håber at det vil ske hos os”, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en meddelelse.

Allerede i går fik Jacob debut for OB da han var med i reserveligaen mod SønderjyskE, hvor de gik sejrende ud af opgøret på 3 -1, hvor Jacob spillede venstreback og formåede at have en fornuftig rolle i kampen.

Den unge spiller var ellers til en vellykket prøvetræning i Hollandske Excelsior, hvor Jon Dahl Tomassaon er cheftræner. Alligevel valgte Jacob at sige nej tak, da han gerne ville hjem til Danmark.

OB har formået at skaffe en købsoption på spilleren, der udløber D. 30 juni. Dog vides det ikke endnu hvad den ligger på, og om OB vil udnytte den.

Det unge stortalent kan få sin Superliga debut allerede på lørdag mod FC Nordsjælland.

In this article