Mazzarri: Olsen skal holde begge ben på jorden

Patrick Olsen

Patrick Olsen fik i går 89 minutter på banen, da Inter spillede træningskamp mod mægtige Real Madrid.

Det danske Inter-talent Patrick Olsen har været godt med i sit holds opstart frem mod Serie A, der begynder om to uger.

19-årige Olsen fik bla. 89 minutter på banen, da Inter i går spillede træningskamp mod de spanske vicemestre, Real Madrid. Et lovende signal for den unge dansker, men Inter-træner Walter Mazzarri opfordrer Olsen til at beholde jordforbindelsen.

– Olsen har masser af karakter, men han er nødt til at holde begge ben på jorden. Sommetider laver han nemme fejl. To gange lukkede vi mål ind efter kontraangreb, mens vi ikke lukkede nogen ind, når Real byggede op nedefra, sagde Inter-træneren efter opgøret mod Real Madrid.

Patrick Olsen, der har spillet 55 U-landskampe for Danmark, har endnu sin officielle førsteholdsdebut til gode for Inter.

In this article