Patrick O. scoring mod Juventus

Patrick Olsen

Patrick Olsen scorede fra 11-meterpletten, da Inter slog Juventus på straffespark i en testkamp.

Inter og Juventus tørnede natten til onsdag dansk tid sammen i en testkamp i træningsturneringen Champions Cup i Miami. En turnering, der også tæller andre storhold som Real Meadrid, AC Milan, Valencia, Chelsea og Everton.

Inter og Juventus kæmpede om ikke at slutte sidst i turneringen, hvilket taberen ville gøre.

Det danske talent Patrick Olsen kom på banen for Inter med en halv time igen, da han erstattede argentineren Esteban Cambiasso.

Kampen endte dog 1-1 efter 90 minutter, og det betød, at der skulle en straffesparkskonkurrence til for at finde vinderen. Her var det danske Inter-talent den 6. sparker for sin klub, og han udnyttede sikkert sit forsøg fra 11-meterpletten.

Straffesparkskonkurrencen endte 10-9 til Inter.

In this article