Rygte: Zohore til Brøndby alligevel

Rygterne omkring Kenneth Zohore har i den seneste tid været mange. Først skulle angriberen lejes ud til Brøndby, men en fejl i ledelsen fik sat en stopper for handlen. Nu kan Zohore dog alligevel være på vej til Vestegnen.

Kenneth Zohore skiftede sidste år FC København ud med italienske Fiorentina. Men den 19-årige dansker har endnu ikke fået debut for klubbens førstehold, hvorfor der har været spekuleret kraftigt i en lejeaftale for angriberen.

Brøndby har vist interesse for Zohore og en lejeaftale var angiveligt handlet på plads, da økonomiske misforståelser kom i vejen for en handel. Men Brøndby har tilsyneladende ikke opgivet at hente Kenneth Zohore tilbage til Danmark.

For ifølge BT skulle Brøndby IF være klar med et beløb på over én million kr.,  for at lokke Zohore til Vestegnen på en lejeaftale.

Hvis Kenneth Zohore skifter til Brøndby vil han træde i fodsporene på spillere som Allan Nielsen, Brian Laudrup og Peter Møller, som alle har spillet i både FC København og Brøndby IF.

In this article