Serie A-danskere på vej hjem?

Per Krøldrup

 

Per Krøldrup – Foto: youtube.com

 

Per Krøldrup og Jacob Barret Laursen er i Danmark og spiller reserveholdskampe for henholdsvis AGF og OB.

De er begge defensivspillere og har Italien tilfælles på klubplan. Begge er fra Danmark og begge befinder sig for tiden i hjemlandet, da de spiller Reserveholdsliga-kampe for danske Superliga-klubber. Der er tale om Per Krøldrup, som var med i dagens kamp mod Viborgs reservehold og om Jacob Barret Laursen, som er i OB og i dag har spillet mod SønderjyskEs reservehold.

Jacob Barret Laursen har siden torsdag trænet med i den fynske Ådal hos Odense Boldklub, som har meldt ud at lejeaftale-forhandlinger med Laursens klub, de italienske mestre Juventus, er i gang, men at intet er officielt endnu. Danskeren har repræsenteret fra alle ungdomslandholdene fra U16 til og med U20.

Per Krøldrup har i mange år repræsenteret Fiorentina i Serie A, men skiftede i sidste sæson til Pescara efter at have stået uden klub et stykke tid. Sidste gang at Krøldrup var i en dansk klub var i 2001, hvor han var i B93 inden han skiftede til italienske Udinese.

In this article