Skade truer Cornelius’ sæsonstart

Andreas Cornelius

En skade kan sætte en stopper for Andreas Cornelius’ sæsonstart.

Den nybagte Cardiff-angriber Andreas Cornelius har haft en fin opstart i sin nye klub. Den store dansker har spillet flere træningskampe, samt scoret i en enkelt.

Det seneste lille stykke tid har angriberen dog holdt en pause, da han under et træningspas blev tacklet lidt uheldigt, og fik smerter i sin ankel. Den ankelskade gør nu, at det desværre er uvist, om han når at blive klar til sæsonstarten.

– Vi arbejder på at få ham tilbage til starten på sæsonen. Jeg ville gætte lige nu, hvis jeg sagde, at han er klar til den første kamp, men vi har stadig to uger, siger Cardiff-manager Malky Mackay ifølge Daily Mirror.

Cardiff City åbner Premier Leaugue-sæsonen med en udekamp mod West Ham.

In this article