Store-overskriftsdag får konsekvenser for Brøndby-spiller

Danske Mathias Gehrt er på vej til Holland efter Brøndbys to nye signings, Christian Nørgaard og Thomas Kahlenberg.

Dagen i går bød på en af de vildeste fodbolddage i lang tid i Superligaen. Brøndby lagde hårdt ud med, at præsentere både Christian Nørgaard og Thomas Kahlenberg og senere blev Ståle Solbakken præsenteret i FCK mens, at Jores Okore fik debut i Premier League. Nu får den første af de tre store overskrifter konsekvenser.

Det hjemmegroede midtbane-talent, der har været en fast del af Brøndbys A-trup de seneste sæsoner, er nemlig på vej ud. Den unge spiller har de seneste sæsoner båret Brøndby frem på trods af et kæmpe pres på hans meget unge skuldre. Men efter Brøndbys to nye indkøb er han glemt. Ifølge Ekstra Bladet er den 21-årige dansker nu meget tæt på en aftale med hollandske ADO den Haag.

Mathias Gehrts kontrakt med Brøndby udløber til nytår og derfor er summen for spilleren minimal.

In this article