17-årig Chelsea-stopper imponerer på U21-landsholdet

Den blot 17-årige Chelsea spiller, Andreas Christensen, fortsætter med at imponere. 

Selvom han i princippet burde være en ung U19-landsholdsspiller, så er Andreas Christensen gået hen og blevet et fast starter på U21-landsholdet. Her er træner, Jess Thorup, stærkt begejstret over forsvarsspilleren der allerede har haft sin debut for Chelseas førstehold.

Således har Thorup så stor tillid til unge “AC”, at han har givet ham startplads i EM-kvalifikationskampene mod Slovenien og Andorra.

– I kampene mod Andorra og Slovenien regnede jeg med, at vi ville have bolden en del, så det var naturligt for mig at spille med AC, der er rigtig god med bolden. Samtidig var det spændende at se, hvordan han klarede sig fysisk over for Slovenien, der spiller meget fysisk udtaler træneren til bold.dk

Faktisk tænker Thorup slet ikke over, hvor gammel AC er. For ham er det fodboldspillet, der er det vigtige.

– For mig er alderen ikke afgørende, jeg kigger kun på præstationerne. Andreas er en superfin spiller, med et rigtig godt overblik. Han er meget rolig med bolden, og kan læse spillet, fortæller U21-træner Jess Thorup til bold.dk.

Dermed kan Andreas Christensen kalde sig U21-landsholdsspiller – i hvert fald for en stund.

– Jeg brugte ham i træningskampen mod Nordirland, hvor han fik en halvleg, og så fik han nu de her to kampe fra start. Vi vurderer fra kamp til kamp, hvem vi vil have med, men som det ser ud nu, er han en del af U21-landsholdet, fortæller Thorup til slut.

 

 

In this article