18-årig forlænger med BIF

Skærmbillede 2013-09-18 kl. 18.49.24
Fans af Brøndby – Foto: youtube.com

Den unge Brøndby-spiller Svenn Crone har forlænget med vestegnsklubben

Den kun 18-årige højreback Svenn Crone har i dag forlænget sin kontrakt med Brøndby IF. Tre år lyder den nye aftale på. Den unge back, der er anfører for Brøndbys U19-drenge og har 30 U-landskampe på cv’et, rykker til sommer op i klubbens Superliga-trup. Crone ser frem til at det igen bliver varmt i Danmark:

“Mine mål på den korte bane er, at jeg vil gøre min uddannelse færdig på Brøndby Gymnasium, hvor jeg lige nu går i 3.g., og så vil jeg spille godt for U19. Næste sæson skal jeg etablere mig i Superligatruppen, videreudvikle mig og nærme mig holdet. Det har betydet meget for mig, at Thomas (Frank, red.) og Claus (Nørgaard, red.) er kommet til som trænerteam. Jeg har haft dem begge på U17-landsholdet og ved, hvor dygtige de er som trænere og til at udvikle spillere,” fortæller Svenn Crone til Brøndbys hjemmeside.

Brøndbys nuværende Superliga-trup vandt i weekenden deres første kamp i sæson, nemlig i 2-1-opgøret mod fynske OB på Brøndby Stadion. Brøndby er nummer elleve i Superligaen.

In this article