AaB-talent: Har udviklet mig eksplosivt

AaB-talentet Andreas Bruhn er meget tilfreds med sin eksplosive udvikling

19-årige Andreas Bruhn blev denne sommer rykket op i AaB’s førsteholdstrup. Her har denne unge offensivspiller, der kan dække flere pladser, bidt sig fast. Han er stort set med i nordjydernes kamptrup hver gang, mens han også har fået to indhop i Superligaen.

Det har ført til en eksplosiv udvikling ifølge ham selv.

– Jeg har gennemgået en ret så eksplosiv udvikling, og jeg er naturligvis meget glad for, at det er gået så hurtigt. Og at trænerne også har set, at jeg har udviklet mig, siger Andreas Bruhn til Nordjyske, og fortæller videre om sin favoritposition:

– Jeg har det bedst på den lidt frie kant, hvor der også er mulighed for at trække lidt ind i banen og komme med nogle offensive inputs den vej, siger Bruhn.

19-årige Andreas Bruhn er dog ikke blandt de 19 spillere, som AaB-træner Kent Nielsen har valgt til fredagens Superliga-kamp mod Randers FC.

In this article