Bjelland ked af Okore-skade

Twente-stopperen Andreas Bjelland, der tidligere har spillet sammen med Jores Okore i FC Nordsjælland, er frygtelig ked af at høre om sin vens skadesproblemer.

Sidste uge blev det officielt, at den nytilkommende Aston Villa-forsvarer Jores Okore havde fået sit korsbånd revet over. Det skete i en kamp mod Newcastle, hvor danskeren startede inde. Han havde i det hele taget bidt sig godt fast i Villa-hierakiet.

Men på grund af det overrevne korsbånd må Okore nu holde en pause på 6-9 måneder. Det har høstet sympati fra Okores ven Andreas Bjelland.

– Da jeg hørte, at Jores var blevet alvorligt skadet, blev jeg utrolig ked af det på hans vegne. Jeg skrev en besked til ham, hvor jeg gav udtryk for det og sagde, at hvis der var det mindste, jeg kunne gøre, skulle han endelig skrive eller ringe, siger Andreas Bjelland til tipsbladet.dk.

Mens Okore knapt nok var påbegyndt sit engelske eventyr, var Bjelland ude for noget af det samme, efter sin ankomst til hollandske Twente. Her nåede Bjelland også kun at spille tre kampe inden en skade holdte ham ude i otte måneder. Derfor ved Bjelland hvad, der venter Okore.

– Det var selvfølgelig hårdt at starte et nyt sted og så efter små to måneder være væk i næsten otte måneder, men jeg var utrolig glad for de kampe, jeg nåede at få, hvor jeg fik vist, at jeg godt kunne være med på niveauet.

– Det er det samme for Jores, og det tror jeg, at han skal sætte stor pris på, så han ikke skal starte helt forfra og bevise sit værd igen. Og så er det noget med at bruge tid sammen med familie og venner, som man ellers ikke ser så tit, som kan hjælpe én igennem en svær periode.

– Jeg tror, at Jores kommer stærkere tilbage. Han har vist at han kan være med på Premier League-niveau, og jeg er overbevist om at han har fået smag for mere, så jeg regner stærkt med, at han er endnu mere fit og klar til at være fast mand i Premier League, når han kommer tilbage, siger Bjelland.

Okore og Bjelland dannede stopperpar i FC Nordsjælland fra foråret 2011 til sommeren 2012.

In this article