Boilesen glad for at møde de bedste

Ajax er for igen kommet i en hård pulje i Champions League, men det er ikke noget der skræmmer den dygtige back Nicolai Boilesen. De seneste år har Ajax stået over for hold som Real Madrid, Milan, Manchester City og Dortmund, alle hold, der måske er en for stor mundfuld for Ajax, men det er ikke noget der irritere den danske landsholdsspiller.

– Sportsligt kan man vel godt sige, at vi igen-igen er havnet i dødens pulje. Vi kunne sagtens have trukket meget mere attraktive modstandere, hvis man kun kigger på det sportslige, siger Ajax’ danske venstreback Nicolai Boilesen til bold.dk og tilføjer:

– Men jeg har det personligt sådan, at når man er i Champions League, så kan man lige så godt møde de bedste. Og jeg vil også faktisk sige, at puljen i denne sæson er lidt nemmere end i sidste sæson. Men det siger nok mere om den i sidste sæson end noget andet, siger Boilesen til bold.dk.

Ajax er i år havnet i gruppe med Barcelona, Celtic og AC Milan. Ajax’s første kamp er på Camp Nou mod Barcelona.

In this article