Boilesen: Sådan vil jeg stoppe Messi og Neymar

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

I aften tager mægtige Barcelona med de to verdensstjerner Messi og Neymar imod Ajax, som muligvis har danske Nicolai Boilesen med i forsvaret. 

Nicolai Boilesen kan komme på en stor opgave i aften, når han med sin klub Ajax skal op imod FC Barcelona på selveste Camp Nou. For mange vil det at spille mod Barcelona med nogle af verdens allerbedste spillere være en drøm, der går i opfyldelse. Boilesen vil dog ikke ærgre sig alt for meget, hvis hans navn ikke befinder sig i startopstillingen i aften:

“Selvfølgelig vil jeg gerne spille på Camp Nou, men min Verden bryder ikke sammen, hvis jeg ikke er med fra start. Jeg har forhåbentlig 13-14 gode år tilbage på topplan, så der kommer vel andre muligheder,” fortæller danskeren til Ekstra Bladet.

Hvis danskeren skulle starte inde, kommer han trods alt ikke uforberedt. Han har nemlig brugt tid på at studere begge spilleres væremåde:

“Når du står overfor to af de bedste spillere i Verden, er det klart, du skal forberede dig grundigt. Du skal ikke tænke for meget over tingene. Om det nu er Messi eller Neymar, du står overfor. Jeg tror, det er vigtigere at vide, hvordan de vil spilles. Vil de have den i fødderne, med ryggen til målet, eller vil de ud at løbe? Det bruger jeg en del tid på at studere.”

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf starter Nicolai Boilesen på bænken i aften.

In this article