Dansk Æresdivisions-spiller: Jeg ville væk fra Brøndby

På trods af udsigt til masse af spilletid og en stor hovedrolle i Brøndby skiftede vestegns-klubben lige pludselig taktik og dermed måtte egen avl-talentet, Mathias Gehrt, forlade barndomsklubben.

Sommertransfervinduet i Brøndby bød på mange nye spændende indkøb, heribland Thomas Kahlenberg og Christian Nørgaard, som begge blev hentet i den tyske Bundesliga og dermed kom ind som direkte konkurrent til et af klubbens egen producerede-talenter, Mathias Gehrt.

I mod slutningen af transfervinduet sprang ADO den Haag så en uventet transferbombe og hentede Mathias Gehrt, et halvt år før kontraktudløb. Et skifte som danskeren umiddelbart er meget tilfreds med da han ikke selv mener, at han ville få den store spilletid på Brøndby Stadion.

– Det var nok meget godt, jeg kom væk fra Brøndby, for de har købt en del nye, og jeg havde måske ikke spillet så meget, hvis jeg var blevet. Vi fik ikke den bedste start på sæsonen, og jeg tror, klubben har tænkt, at de unge skulle have nogen rutinerede at læne sig opad. Pludselig kom tilbuddet fra Holland, og det lød spændende, så jeg ville gerne af sted. Derfor er jeg glad for, at Brøndby lod mig gå, udtaler Gehrt til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Den Haag var interesserede, og det var mig selv, der ville væk. Det var ikke Brøndby, der sagde, jeg skulle smutte. Jeg har været mange år i Brøndby og ønsker klubben det bedste, og derfor er jeg også glad for, at de har fået nogle sejre.

Den tidligere Brøndby-spiller nåede 54 kampe på Vestegnen i før blåt og gult og indtil videre er han noteret for tre mål i de grøn-gul-stribede Den Haag-trøjer, hvor han i weekenden scorede sit første mål for klubben.

In this article