Fischer spår mål mod Milan

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Viktor Fischer spiller godt, men scorer ikke – Danskeren lover mål meget snart

Da danskerklubben Ajax Amsterdam lørdag tog en 6-0-sejr over Go Ahead Eagles, blev Viktor Fischer udnævnt til kampens spiller på trods af, at det ikke blev til mål for den danske landsholdsspiller. Fischer er selvfølgelig godt klar over sin målmangel og sagde dette efter kampen:

”Det er, som det er. Det kan komme næste gang, mod Milano og Utrecht, det er et spørgsmål om tid. Det har været værre, men jeg synes det var sjovt igen. Vi spillede i aften som et hold, og derefter kan man spille fodbold. Det var lækkert. For mig var det god fodbold, og jeg have det sjovt. Det tog et stykke tid, men heldigvis fik vi vist, hvad vi kan,” fortalte danskeren til hollandsk fjernsyn.

Ajax spiller på tirsdag deres andet gruppeopgør i Champions League – modstanderne hedder denne gang AC Milan og den hollandske klub skal forsøge at rejse sig efter sidste rundes 4-0-nederlag mod FC Barcelona.

In this article