Højbjerg får ny kontrakt i Bayern

Skærmbillede 2013-08-05 kl. 18.17.18
Pierre-Emile Højbjerg – Foto: youtube.com

 

Talentet Pierre-Emile Højbjerg har fået sig en professionel kontrakt i gigantklubben FC Bayern München.

Det danske talent Pierre-Emile Højbjerg har i stedet for en ungdomskontrakt anskaffet sig en professionel kontrakt i Bayern München, som sidste sæson vandt The Treble. Aftalen mellem de to parter gælder indtil til 2016.

“Vi har lavet en ny aftale med Bayern München, der har givet Pierre en profkontrakt, der gælder til sommeren 2016,” fortæller Højbjergs agent Kai Lerby til tipsbladet.dk.

Der blev givet stor tillid til den unge dansker fra sidste sæsons træner Jupp Heynckes, som gav Højbjerg to indhop i forårssæsonen. Debuten under den nye træner, Pep Guardiola, er ikke kommet endnu, men grunden til det er, at Højbjerg i starten af sidste måned fik benet lagt i gips. Dog havde den tidligere ungdomsspiller fra Brøndby IF et par optrædener i pre-seasonkampene.

Pierre-Emile Højbjerg har dog fået fire kampe for Bayern München II denne sæson og har nettet to gange.

In this article