Højbjerg tilbage på træningsbanen

Skærmbillede 2013-08-05 kl. 18.17.18
Pierre-Emile Højbjerg – Foto: youtube.com

Pierre-Emile Højbjerg er tilbage i Bayern Münchens førsteholdstrup efter skadespause

Danske Pierre-Emile Højbjerg er tilbage for at træne sammen med de nuværende Champions League-mestre, Bayern München, efter en skadespause, som har holdt den unge midtbanemand ude siden sæsonstart. Det skriver fcbayern.de.

Sammen med danskeren er storindkøbet Mario Götze også klar til træning for gigantklubben efter en dog mindre skadesperiode end 18-årige Højbjerg, som i syv uger har siddet ude med en ledbåndsskade han pådrog sig i starten af august.

Pierre-Emile Højbjerg fik i sidste sæson to indhop i Bundesligaen for sin tyske klub under manageren Jupp Heynckes – nu hedder manageren Pep Guardiola og konkurrencen om midtbanepladserne er også spidset til, da store navne på Højbjergs position er blevet hentet henover sommeren. Dog gav den spanske  manager Højbjerg kampe i preseason så noget tyder på at tilliden fra Guardiola er der.

På Bayerns hjemmeside står der ikke noget om hvornår man kan forvente at se de to spillere tilbage i kamp igen.

In this article