Inter-ros til Patrick Olsen

Skærmbillede 2013-09-15 kl. 16.41.58
Patrick Olsen – Foto: youtube.com

Danske Patrick Olsen klarer sig godt i italienske Inter og får stor ros for sit arbejde

Patrick Olsen har gjort det godt i sin italienske klub FC Internazionale Milano og er nu inde omkring førsteholdet. Pierluigi Casiraghi, som er klubbens chefspejder, har fortalt BT lidt om hvorfor den unge U21-landsholdspiller fortjener chancen på førsteholdet:

“Patrick er en af de meget få ungdomsspillere, der sparker så rent til en bold, at han kan aflevere den over 40 meter med så stor lethed. Mazzarri forsvarer tit med fem mand, og når holdet så erobrer bolden, skal vi hurtigt omstille. Mazzarri træner derfor en masse i spil, hvor man skal gå fra forsvar til at afslutte et angreb på maksimalt 10 sekunder. Her var Patricks forcer i afleveringsspillet med til at fremhæve ham foran andre spillere,” fortæller chefscouten til BT.

Olsen har i to af Inters Serie A-kæmpe denne sæson siddet på bænken og har derfor været helt tæt på førsteholdet i aktion. Den 19-årige dansker har fortid i Brøndby IF og har repræsenteret fra U16- til U21-landsholdet.

In this article