Jagten på nye skribenter starter nu – vil du være med?

Vil du tilslutte dig et af Danmarks mest spændende frivillige teenage-projekter? Så kig med her:

D’ BOLD består pt. af 12 skribenter og nu søger vi nye kræfter til, at udvide projektet.

Indtil videre kører projektet ganske frivilligt, og er derfor heller ikke specielt tidskrævende. Men på grund af den daglige skolegang, lektier og eksamensforberedelse kræver det lidt flere kræfter end sædvanligt, at levere artikler ud til sidens brugere hver dag, i et så stort omfang som overhovedet muligt. Som du nok ved, er målet med D’ BOLD, at lave en massiv dækning af danske fodboldspillere i udlandet, og derudover give et overblik over hvilke danske talenter, der er på vej frem herhjemme. Vi ønsker at bygge videre på hjemmesidens flyvende start, og derfor søges nu to-tre nye skribenter, der virkelig brænder for at skrive om verdens mest populære sport, fodbold.

Her følger lidt løse krav til dig:

  • Du skal være mellem 13 og 19 år gammel
  • Du skal have en en fornuftig fodboldviden, og selvfølgelig være interesseret i vores fokuspunkt “Danske fodboldspilllere i udlandet samt danske talenter i ind- og udland”
  • Du skal være god og glad for at skrive, og kunne udtrykke din fodboldviden skriftligt.
  • Du skal have lyst til at bruge din fritid på at skrive, frivilligt. Og ikke mindst tage del i et konstant fremadskridende fodboldprojekt med store ambitioner
  • Du skal være nysgerrig og kreativ – her tænkes på dit interviews med talenter og danskere i udlandet, du højest sandsynligt kan komme til at udføre, hvis du har lyst.

Som skribent hos D’ BOLD, bliver du en del af et drengerøvs-fællesskab med kæmpe interesse for fodbold. Det kræves på ingen måde, at du ofrer flere timer om ugen på projektet, men bruger den tid på det, som du føler du har overskud til at bruge. Vi har et mål der hedder, at man skal prøve, at udgive en artikel om dagen, men hvis man ikke kan nå det, så går det helt sikkert.

Det smarte ved projektet lige nu er, at du på ingen måde binder dig til at skrive et hav af artikler om ugen. Vi snakker sammen i en planlægningsgruppe, og derudfra er det så op til DIG at melde ind, hvad DU har lyst til at skrive om.

Lyder det som noget for dig? Skriv en mail til os med dit navn og lidt information omkring dig selv, hvorfor du gerne vil være med i projektet og vedhæft venligst en kort artikel du selv har skrevet (helst indenfor vores fokus). Du kan sende os en mail her ellers sende din ansøgning til os på: kontakt@dbold.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

– D’ BOLD-redaktionen

In this article