Lucas A: Det skal være min sæson

 

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Lucas Andersen satser på at få sit gennembrud i Ajax denne sæson.

Det tidligere AaB-talent Lucas Andersen fik i sidste sæson sin Æresdivisionsdebut for Ajax. Andersen fik et indhop i en kamp mod Groningen, hvor han tilmed var tæt på at komme på måltavlen, da han ramte træværket.

Det blev dog ikke til flere kampe for Ajax siden hen. Nu satser stortalentet i stedet på et gennembrud denne sæson.

– Det tror jeg bestemt på, og det er den følelse, jeg har i kroppen. Og det er også den følelse, som folk har i kroppen, at det her skal være min sæson. Og det har hele tiden været det mål, som vi har bygget min form op efter, siger Lucas Andersen til Nordjyske.

I denne sæson har 18-årige Lucas Andersen indtil videre fået en enkelt optræden i Æresdivisionen.

In this article