Nørgaard roser BIF for nem start

Selvom det kun er en uge siden, at den blot 19-årige midtbanespiller Christian Nørgaard kom til Brøndby, føler han selv, at det har været ekstremt nemt at falde til. Han er allerede faldet bedre til på vestegnen, end han gjorde på et år i Hamburger SV.

– Det er helt fantastisk – det må jeg sige. Jeg er faldet bedre end i denne her trup nu, end jeg gjorde på et år i Hamburger SV, siger Christian Nørgaard til Onside.dk.

– Det har noget at gøre med sproget og den danske kultur. Samtidig kender jeg også en del på holdet og kender trænerteamet. Men det har været rigtigt nemt. Man har virkelig lyst til at komme til træning og lyst til at selvtræne, så det er fantastisk, lyder det fra midtbanetalentet, siger Nørgaard til onside.dk.

Christian Nørgaard, er nu helt kommet sig over sin skade og er klar til, at få sin debut for det kriseramte Brøndby hold. Debuten kan få allerede den 15. September mod OB.

In this article