Okore på hold med Özil

Okore

Mere ros til Aston Villa-Okore. Nu får han også flotte ord med på vejen af Goal.com, der har givet ham en plads på årets transfer-hold

Under sommerens tranfervindue, skiftede den unge FC Nordsjælland-gut, Jores Okore, den trygge tilværelse i Nordsjælland ud med Premier League-bold i Aston Villa. Siden skiftet er tingene gået stærkt – Okore har med stor succes fået sin Premier League-debut, og har høstet stor ros i England.

Og nu får Okore flere flotte ord med på vejen. Den engelske fodboldside, Goal.com, har således bikset en opstilling op med spillere, som de mener har været de bedste transfers i dette transfervindue. Og minsandten om Okore ikke er at finde i denne opstilling – blandt kæmpe internationale stjerner som Özil, Sakho og Fellaini har den danske landsholdsspiller fået en plads i forsvaret.

Okore, som af Goal.com beskrives som et fantastisk røverkøb, får endda også nogle (virkelig) flotte ord med på vejen:

– Et mindre profileret navn, Jores Okore, der sagde nej til Chelsea inden han gennemførte et skifte til Aston Villa. Den 21-årige spiller har erfaringen fra Champions League med FC Nordsjælland og har allerede spillet syv landskampe for Danmark. Han kan nok ikke kaldes for en starter i Premier League endnu, men hans talent er åbenlyst, skriver Goal.com.

Det samlede transferhold, ser således ud:

Målmand: Simon Mignolet (Liverpool)

Forsvar: Steven Caulker (Cardiff), Mamdou Sakho (Liverpool), Jores Okore (Aston Villa)

Midtbane: Mesut Özil (Arsenal), Erik Lamela (Tottenham), Jesus Navas (Manchester City), Étienne Capoue (Tottenham), Marouane Fellaini (Manchester United)

Angriber: Roberto Soldado (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton)

 

 

Er det ikke imponerende at Okore har fået plads her? D’ BOLD er i hvert fald stolte!

In this article