Pione Sisto hattrickhelt i pokal kamp

Talentet, Pione Sisto, fra FC Midtjylland scorede et hattrick for ulvene i deres 4-2 sejr over FC Djursland i DBU pokal turneringen.

FC Midtjylland vandt onsdag eftermiddag 4-2 over FC Djursland i den danske pokal turnering. Det unge talent, Pione Sisto, der indtil denne sæson har spillet på Midtjydernes ungdomsakademi, scorede tre af Midtjyllands mål.

Sisto lagde godt fra start og scorede til 1-0 allerede efter 2 minutters spil. Kampen var derefter fyldt med chancer, men først med ca. et kvarters spilletid tilbage blev der scoret igen. Det var Simon Skibsted fra FC Djursland der udlignede til stillingen 1-1.
5 minutter senere var det så ’Farlige Frank’ (Frank Kristensen red.) for FC Midtjylland der scorede til 2-1. Og 1 minut senere udlignede Kristian Kaagh til stilling 2-2. Og så tog det igen fart da Pione Sisto scorede igen 4 minutter efter, og endnu engang i overtiden til den ordinære spilletid.

Efter kampen havde flere af FC Midtjyllands spillere uploadet billeder på Facebook, med Pione Sisto som hovedperson, der stod med et lille trofæ og et kæmpe smil på læberne.

Med 4-2 sejren er FC Midtjylland videre i pokal turneringen. Der blev i morges trukket lod om næste runde, og der skal de møde FC Nordsjælland, som de har mødt de tre sidste år.
2 af gangene var i finalen som Midtjylland tabte begge gange, og 3. gang var midt i turneringen, hvor det igen var spillerne fra Midtjylland der måtte gå fra banen med nederlag.

In this article