Rosenborg sender Bille på anger management-kursus

Nicki Bille

 

Nicki Bille skal efter hans anholdelse natten til fredag, på anger management-kursus. 

Den karismatiske angriber, Nicki Bille blev natten til fredag anholdt i Trondheim, efter blandt andet at have spyttet efter en ansat på pubben Three Lions, og slået ud efter folk udenfor pubben. Konsekvensen blev en nat i detentionen, en bøde på 10.000 norske kroner og en advarsel fra hans klub Rosenborg BK.

Nu har Rosenborg valgt at sende Bille på et anger management-kursus, hvor han ifølge klubben vil få professionel hjælp.

– Nicki får kyndig og professionel hjælp gennem et ‘sinnemestringsprogram’ (anger managment-kursus, red.). Vi tror, folk kan forbedre sig, når de har udfordringer. Vi mennesker er sammensatte, og en del af vores arbejde i klubben er at se alle som individer – med forskellige behov for opfølgning. Nicki er en god gut, og vores ambition er at hjælpe ham selv til at forstå det. Og at han ikke skal bruge energi på at bevise for sig selv, at han ikke er det, siger Rosenborgs daglige leder, Moe Dyrhaug, til BT.

Nicki Bille, der på kort tid er blevet en stjerne i Norge, har allerede undskyldt episoden overfor det norske medie, adressea.no.

 

In this article