Tidligere engelske Europa League-finalister ville hente endnu dansk stortalent

Danske Andreas Cornelius scorede mål på samlebånd i Superligaen sidste sæson, hvilket resulterede i et skifte til selveste Premier League og Cardiff, men de var ikke eneste bejlere. Også Fulham var interesseret, men han var for dyr.

Den tidligere FCK- og nuværende landsholdsangriber, Andreas Cornelius, skiftede til Premier League i sommerens travle transfervindue og selvom Cardiff var destinationen, var det ikke den eneste mulighed. Fulham-træner, Martin Jol, var nemlig også interesseret og han kunne ligeså godt have endt på Craven Cottage.

– Vi kendte ham, og han var på vores skyggeliste, men jeg synes, han var for dyr. Vi havde ikke råd til ham. Vi købte Bryan Ruiz dyrt for et par år siden og betalte i tre-fire rater, men denne gang fandt vi andre løsninger, siger den hollandske træner til Talksport.

– Cornelius er en ung spiller med fremtiden foran sig, men vi hentede i stedet for eksempel Darren Bent. Han er nok ikke en langsigtet løsning, for han skal tilbage til Aston Villa, men indtil da scorer han mål for os – og forhåbentligt flere end Cornelius.

Cardiff-angriberen er endnu ikke meldt klar af klublægerne til weekend-braget mod netop Fulham.

In this article