Ung Brøndby-spiller: Målet er startplads

Selvom han blot er 19 år gammel, klinger navnet Frederik Holst formegentligt allerede godt i de fleste fodboldinteresseredes ører. Senest leverede den unge højre back en solid indsats mod FC. København, og denne samt mange andre gode præstationer, har Brøndby nu belønnet med en 4-årig kontrakt, så Brøndby nu har papir på spilleren til 2017.

Den unge Brøndby-back har allerede nu repræsenteret Brøndby i tre sæsoner, men føler stadigvæk han kan udvikle sig og lægge ovenpå:

”Jeg ved godt, at jeg stadig har ting, jeg skal arbejde med. Noget af det kan jeg komme efter ved at selvtræne. Og så skal jeg have nogle flere muskler. Jeg synes ikke, at jeg er nem at flytte, men jeg skal have noget mere vægt bag i nærkampene, siger Frederik Holst til Brøndbys egen hjemmeside.”

Brøndby har dog på det seneste været flittige på transfermarkedet, noget der til tider har skubbet Frederik Holst ud på bænken en tur, men dette tager spilleren som en udfordring:

– Træningen i klubben er rigtig god og intens, og konkurrencen er hård, så man udvikler sig meget af at træne med. – Jeg vil selvfølgelig gerne være med fra start. Det skal være målet. Derfor er jeg også glad for, at jeg klarede mig i kampen mod FC København

Det er ikke kun Brøndby der har draget godt af den 177 centimeter høje spillers kvaliteter, men også de danske ungdomslandshold har lidt godt af Frederik Holsts ivrige overlap og altid aggressive spillestil. Spilleren der er noteret for 49 ungdomslandskampe, er en del af den meget lovende årgang 1994, der har leveret præstationer i tidens løb.

Frederik Holst har i denne sæson spillet 9 kampe for Brøndby, hvoraf de seks fra start.

In this article