Villa-keeper begejstret af Okore

Aston Villas normale førsteskanse i målet, amerikanske Brad Guzan, er begejstret over Jores Okore.

Jores Okore har lidt overraskende allerede spillet tre kampe for sin nye klub Aston Villa. Danskeren fik sin debut i Premier Leaugue på Stamford Bridge i en kamp mod Chelsea, mens han startede inde i hjemmekampen mod Liverpool.

Indtil videre har Okore stort set kun høstet roser for sine præstationer for Aston Villa. Også klubbens målmand Brad Guzan er imponeret af danskeren.

– Jores har været fantastisk. At komme ind mod Chelsea på det tidspunkt i kampen, og så præstere som han gjorde, var fremragende. Derefter fik han sin hjemmebanedebut på et fyldt stadion mod Liverpool, og han lod sig ikke ryste det mindste, siger Brad Guzan til klubbens hjemmeside.

– Han har generelt set gjort det fantastisk, og jeg kan se, at han hele tiden bliver bedre til træning. Han vænner sig mere og mere til Premier League, så han står godt i billedet.

– Når han er på banen, har han alt, hvad der er brug for. Han er hurtig, han forsvarer godt, han er good teknisk, han har power – han er en hård negl. Uden for banen kan man ikke forestille sig en flinkere fyr, siger Guzan.

Jores Okore har udover Chelsea- og Liverpoolkampene, også spillet i Liga Cuppen mod Rotherham.

In this article