Villa-manager: Okore stærkt tilbage

Skærmbillede 2013-09-20 kl. 21.25.32
Jores Okores besked til fans efter skademelding – Foto: twitter.com

 

 

Jores Okore er blevet langtidsskadet, men manager Paul Lambert har stor tiltro til danskeren

Jores Okore fik en rigtig fin start på sin karriere i Premier League, da han for Aston Villa lige så stille så ud til at blive fast mand i forsvaret. Dog ville skæbnen at den tidligere FC Nordsjælland-klippe skulle få sig en skade – en slem én af slagsen. Okore er ude i ni måneder, det vil sige resten af sæsonen, med en knæskade.

Aston Villa-manager Paul Lambert har sat ord på hans nye signings urimelige uheld:

”Han var ved at finde sig til rette og han gjorde det så utrolig godt. Det er et slag for ham selv først og fremmest og et slag for os som fodboldklub, men han vil arbejde hårdt for at komme tilbage. Det gode er, at han kun er 21 år, så han har lang, lang tid tilbage i gamet, og han kommer stærkere tilbage,” fortæller Lambert til Aston Villas hjemmeside.

Jores Okore blev i sommer hentet fra danske FC Nordsjælland til engelske Aston Villa for en overgangssum omkring de 40 millioner danske kroner. Danskeren har indtil videre deltaget i tre Premier League-kampe.

In this article